FAQS

Waarom is de tekst op de doosjes in het Spaans en niet in het Nederlands?

Sagrade Madre is van oorsprong een Argentijns bedrijf dat zich nog maar kort op de Europese markt begeeft.

Wij in Nederland hebben voorlopig besloten om de 'spirit' van de producten voorlopig nog zoveel mogelijk bij de oorsprong van dit bedrijf te laten. De verpakkingen en dus ook de teksten hebben een prachtige uitstraling die perfect passen bij het product. 

Wanneer u producten bij ons bestelt ontvangt u op kaartjes met daarop de Nederlandse vertaling die u aan uw klanten kunt meegeven. 

 

Kun je de smudgebommen ook binnen afsteken?

Dat kan zeker, maar let wel even op!

Vanuit de Zuid-Amerkaanse tradities van 'Sahuma' is het normaal om ruimtes of personen tijdens rituelen of voor een meditatie te smudgen; ofwel energetisch te reinigen. Ook kan het prettig zijn om, in het gewone dagelijkse leven, een ruimte zoals bijvoorbeeld een huis, studio, of werkruimte regelmatig te reinigen. Het kan een frisse start betekenen na een periode van verdriet, drukte of verhuizing. Omdat je door te smudgen de hernieuwde, positieve energie weer kunt laten stromen, is het daarom belangrijk om ramen en deuren zoveel mogelijk open te zetten. Op deze manier vloeit met de rook weer frisse energie binnen en voorkom je tevens dat een specifieke ruimte blauw ziet van de rook. 

 

Wat zijn de leveringsvoorwaarden?

Deze website is specifiek bedoeld voor zakelijke klanten zoals winkels, praktijken of studio's. 

Het minimale bestelbedrag bedraagt 200,-  (ex. BTW en verzendkosten).

 

Voor meer informatie klik op onderstaande knop.