Disclaimers en aanbevelingen

Kwaliteit:

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevredenen zijn en blijven. Op uw bestellingen zijn de algemene en wettelijke leveringsvoorwaarden van toepassing. Mocht er onverhoopt een probleem zijn dat buiten deze voorwaarden valt, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Houd er rekening mee dat door gebruik van verschillende mobiele apparaten, laptops etc. de kleuren van de verpakking of het product zelf kunnen afwijken van de afbeelding op de foto. Hier kan geen aanspraak op worden gedaan.

 

Privacy:

Wij hechten groot belang aan uw privacy en zullen daarom uw gegevens niet met derden delen. De cookies die wij gebruiken zijn bedoeld om onze website te verbeteren, en uw e-mailadres wordt naast het afhandelen van uw bestelling gebruikt om u op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief. Meer over ons privacybeleid leest u hier.

Verstandig gebruik:

  • Onze producten zijn gemaakt met kennis over de werking van kruiden, hout, hars etc. op energetisch en spiritueel niveau. Hoe dit exact wordt ervaren is persoonlijk en er kan geen aanspraak op de uitwerking gedaan worden.
  • Onze producten zijn geen vervanging van (nodige) medicijnen of therapie. Neem in geval van serieuze klachten op het gebied van fysieke of mentale gezondheid altijd contact op met huisarts of therapeut.
  • Onze producten zijn niet voor inwendig gebruik bedoeld. Wellicht overbodig; maar dus niet aan likken of eten. Houd ze uit de buurt van kinderen en (huis)dieren. 
  • Laat nooit een brandend product onbeheerd achter.
  • Gebruik onze producten (en met name de smudge-producten) in een goed geventileerde ruimte/huis. 
  • Gebruik voor onze producten een vuurvaste ondergrond, schaal, schelp of potje. 
  • Wij gaan er vanuit dat wederverkopers zich op de hoogte hebben gesteld van bovenstaande, en zo ook hun klanten adviseren. 

 

Copyright:

Zonder toestemming van de eigenaar van deze website mogen er geen foto's, teksten, logo's en andere uitingen worden overgenomen. Zij zijn het persoonlijk eigendom van Sagrada Madre (internationaal) en de eigenaar van deze Nederlandstalige website. 

Bij vragen over de producten, de ingrediënten of anderszins kunt u zich tot de eigenaar van deze website wenden. 

 

Eerbied voor Moeder Aarde:

In de lijn van het moederbedrijf in Argentinië werken wij ook in de verzending van onze producten met eerbied voor Pacha Mama. Voor zover mogelijk recyclen wij kartonnen dozen, verpakkingsmateriaal etc.. Wij doen ons uiterste best om verpakkingsmateriaal ook op zo een manier te gebruiken, dat het ook voor onze afnemers mogelijk is om deze verpakkingen te hergebruiken. Wij hopen dan ook van harte dat u hier binnen uw eigen mogelijkheden aan mee werkt. 

 

Solidariteit:

De kennis over onze producten hebben we voor een groot gedeelte te danken aan de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Helaas hebben zij na de kolonisatie van dit werelddeel en de huidige ontbossing veel van hun leefomgeving moeten opgeven, en daarmee is ook het bestaan van pre-koloniale samenlevingen onder druk komen te staan, zijn ze aan het verdwijnen of zijn ze al verdwenen. 

Sagrada Madre staat voor eerlijk ondernemerschap en plant voor iedere twee bomen waar het gesprokkelde Palo Santo-hout vandaan komt vijf nieuwe bomen in Peru. Op deze manier blijft het mogelijk om voor de natives, hun medicijnvrouwen en mannen (sjamanen) op eigen wijze gebruik te kunnen blijven maken van deze heilige houtsoort. 

Los van mogelijke individuele (solidaire) acties, hopen wij dat onze producten in dankbaarheid ten aanzien van de natives, hun wijsheid, en in dankbaarheid voor de giften van Pacha Mama worden verkocht of gebruikt. 

 

 

 

Wilt u meer weten over ons (moeder)bedrijf? Klik dan op onderstaand logo!