Bent u ondernemer en heeft u belangstelling voor onze producten? U heeft een eigen praktijk, (yoga-) studio of winkel en u wilt een bestelling doen? 

Door het formulier onderaan deze pagina in te vullen kunt u uw gegevens doorgeven. U ontvangt dan van een wachtwoord waarmee u op onze pagina voor ondernemers kunt bestellen. 

 

Wat heeft Sagrada Madre Nederland u te bieden?

Vanaf juli 2022 begeeft Sagrada Madre Nederland zich op de Nederlandse markt en is voortgekomen uit een persoonlijke zoektocht naar wierook- en smudgeproducten uit Zuid-Amerika die zo zuiver mogelijk moesten zijn. Geen chemische toevoegingen, gebruikmakend van ingrediënten die nog dicht bij de traditie van de Natives staan, en maatschappelijk en ecologisch verantwoord. Dat is wat ik uiteindelijk heb gevonden bij Sagrada Madre wat letterlijk 'Heilige Moeder' betekent, en verwijst naast de band die het moederbedrijf in Argentinië zelf heeft met Pacha Mama, Moeder Aarde. 

Omdat ik zelf trainingen heb gevolgd vanuit het Zuid-Amerikaans Sjamanisme sprak dit concept mij enorm aan en heeft als voordeel dat ik niet alleen uitgebreid advies kan geven over de energetische werking van de verschillende producten, maar ook hoe deze ingezet kunnen worden bij meditaties en rituelen als smudgen of energetische reiniging van de omgeving.

Daarnaast heb ik met veel liefde aandacht besteed aan de vertaling van de oorspronkelijke Argentijnse omschrijvingen. Sommige producten bevatten briefjes met tips voor meditatie, affirmaties of gebruik van het product en ook hier heb ik een vertaling van gemaakt die u mee gestuurd krijgt.

Sagrada Madre Incense Nederland is een-vrouwszaak. Er is geen 'wij van Sagrada Madre' (hoewel ik dat soms wel zo gebruik), maar ik, Godelieve, ben de trotse eigenaar. Dat betekent ook dat ik alles zelf moet doen, wat soms een uitdaging is, maar als groot voordeel heeft dat het contact met Sagrada Madre Nederland persoonlijk is. Ik help graag verder wanneer er vragen, op wat voor gebied dan ook zijn. Uiteindelijk is het mijn droom dat er een soort van 'community' van kopers en gebruikers van de producten ontstaat waar het ondersteunen en helpen van elkaar een belangrijk onderdeel mag zijn. 

Nog wat andere voordelen op een rijtje;

  • Sagrada Madre Incense Nederland heeft de meest ruime sortering van Nederland!
  • Wanneer je als onderneming inkoopt wordt de naam hiervan vermeld op deze website. Ook zal ik tenminste eenmaal melding maken op de 'socials' van jouw bedrijf. Bij tags en vermeldingen wordt dit natuurlijk meer. 

  • Zelf sta ik regelmatig op markten om het merk te promoten. Je bent dan altijd welkom om te kijken, proberen en te ruiken voordat je besluit tot aanschaf. De gegevens hierover maak ik bekend via de socials en hier op deze website. 

  • Ik beschik over een eigen praktijkruimte. Ook hier is het mogelijk om te komen ervaren wat te producten van Sagrada Madre met jezelf of je omgeving kunnen doen. Dat kan via een afspraak, of door te deel te nemen aan een workshop waarvan ik binnenkort data bekend van zal maken. 

  • Door bij Sagrada Madre Nederland in te kopen ondersteun je niet alleen een lokale ondernemer in Nederland, maar draag je ook bij aan de maatschappelijke en ecologische betrokkenheid van het moederbedrijf in Argentinië. 

 

Let op!

Wanneer u van mij de code heeft ontvangen, gebruikt u alleen maar deze code! U logt dus NIET met uw e-mail-adres. Het gebruik maken van een e-mailadres of account is wel handig voor het maken van verlanglijstjes natuurlijk.