Patagonië 

Patagonië is een streek in het zuidelijk deel van Zuid-Amerika dat zich uitsrekt over een groot gedeelte van Chili en Argentinië. Het kenmerkt zich door diverse natuurgebieden en bijbehorende flora en fauna. Er bevinden zich steppegebieden, maar ook moerasachtige stukken land. Het klimaat kan ruig en onvoorspelbaar zijn. De planten, bomen en struiken die zich bevinden in dit gebied hebben zich hierop aangepast en zijn, anders dan hun omgeving wellicht doet vermoeden, weldadig door hun aroma's. 

 

Deze nieuwe wierooklijn ademt als het ware de ontembare schoonheid van Patagonië uit met een vergelijkbare aardse bruine geur, die ons weet te verbinden met Moeder Aarde. 

 

Als basis wordt de biomassa van fruit gebruikt; aangevuld met beste ingrediënten die deze regio te bieden heeft zoals bloemen en kruiden. Om de wierook te ondersteunen wordt er gebruikt gemaakt van plantaardige bindmiddelen en wat houtskool. ook deze wierook zit in een prachtig vormgegeven doosje en bevat maar liefst acht stokjes die elk ongeveer een uur lang branden.