Naast onze smudgebommen bieden wij ook een assortiment smudgesticks aan. Stevig gebonden kruiden die nog heel dicht bij de traditie van 'Sahumarstaan. 

Een mooi onderdeel van deze lijn zijn de doosjes met 'sahumito's'; een ruim aanbod van verschillende soorten kleine smudgesticks met elk een eigen energetische waarde.

Nieuw!

Nieuw in het assortiment! 

De kleinere smudgesticks zijn nu ook in een mooi doosje te koop! De verpakking is al een feestje om naar te kijken. En de smudgesticks zelf; een net iets dikkere kwaliteit, en ook het extra laagje is net wat dikker. 

Ook bij deze smudgesticks bestaat de kern uit Ceder, Laurier en Eucalyptus. Kruiden die bekend staan om zuiverende werking op de omgeving en die van jezelf. 

Met smudgen ben je op een actieve en bewuste manier bezig met het wegnemen van negatieve energie en het toevoegen van positieve energie zodat er een harmonieuze sfeer ontstaat. Onze smudgesticks branden ongeveer twee uur op een rustige manier, zodat er echt de tijd genomen kan worden om ruimtes of personen te smudgen. 

 

Van oudsher worden er door de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Amerika verse kruiden geplukt, gebundeld en gedroogd om ze als bundel te kunnen roken. Inmiddels wordt het gebruik van smudgesticks ook steeds meer een gewoonte in Europa en is er veel variatie in in kleur en geur. Op zich zijn ze zelf niet moeilijk te maken; je moet wel voor jezelf weten met welke kruiden en bloemen je wilt gaan werken, en een beetje geduld hebben. De bundel moet stevig worden gebonden; dat zorgt ervoor dat het wel een paar weken duurt voor je de bundel kunt gebruiken.  

De smudgesticks van Sagrada Madre zijn kant en klaar te gebruiken! De kleine smudgesticks hebben nog een fijn extraatje in de vorm van bijvoorbeeld Palo Santo, hars, gedroogde citrus, roos, essentiële olie of Witte Salie. Wil je meer weten over de voordelen van smudgen? Klik dan op de onderstaande foto!