Deze Premium Smudgebommen zijn met de hand gemaakt en bestaan voor een groot gedeelte uit de pure hars van Olibanum. Op de 'bombita's" zie je de stevige kristallen zitten, die bij het branden voor een zeer aangename geur zorgen. 

Deze smudgebommen ruiken zonder te branden al geweldig!

Ze heten niet voor niets 'bommen'; door de hoeveelheid rook is dit product vooral ook geschikt voor gebruik buiten.  Los van de energetische werking zijn ze door de geweldige sfeer die ze creëren ook zo al het branden waard. 

Ze roken ongeveer 8 minuten stevig door en smeulen daarna nog zo'n 15 minuten na. 

Gebruikerstip!

Hoewel deze bommen vooral geschikt zijn voor buiten, kunt u ze, bij gelegenheid ook zeker binnen gebruiken! Binnen de traditie van 'Sahumera' worden ze ingezet  om de fysieke omgeving zoals een huis, maar ook bedrijfspanden te ontdoen van negatieve energie. Om de hernieuwe energie toe te laten is het dan wel belangrijk om ramen en deuren heel goed tegen elkaar open te zetten. Niet alleen vanwege de rook, maar ook om alle energie vrij te laten stromen. Dat stromen vraagt ook om beweging; je loopt van ruimte naar ruimte. Om dit veilig te kunnen doen hebben we speciale bakjes in ons assortiment. Als u op onderstaande foto klikt vindt u meer informatie hierover.

 

Wilt u meer informatie over ons bedrijf en onze missie? Klik dan op onderstaand logo voor meer informatie!