Deze smudgebommen zijn met de hand gemaakt en bestaan uit diverse bestanddelen. Een groot deel daarvan komt uit Zuid-Amerika zoals Palo Santo, Copal en Contrayerba. Bestanddelen die van oudsher worden gebruikt bij diverse helingen, ceremonies en rituelen.

Deze smudgebommen scheiden ook zonder branden een aangename geur af.

Ze heten niet voor niets 'bommen'; door de hoeveelheid rook is dit product vooral ook geschikt voor gebruik buiten.  Los van de energetische werking creëren ze ook een geweldige sfeer; alleen hiervoor zijn ze al het branden waard. 

Ze roken ongeveer 8 minuten stevig door en smeulen daarna nog zo'n 15 minuten na. 

Deze 'Bombita's' zijn, letterlijk vertaald, koolstof geactiveerd. Hierdoor ontstaat er tijdens het branden een 'boost' die voor extra veel energetisch zuiverende rook zorgt. 

Gebruikerstip!

Hoewel deze bommen vooral geschikt zijn voor buiten, kunt u ze, bij gelegenheid ook zeker binnen gebruiken! Binnen de traditie van 'Sahumera' worden ze ingezet  om de fysieke omgeving zoals een huis, maar ook bedrijfspanden te ontdoen van negatieve energie. Om de hernieuwe energie toe te laten is het dan wel belangrijk om ramen en deuren heel goed tegen elkaar open te zetten. Niet alleen vanwege de rook, maar ook om alle energie vrij te laten stromen. Dat stromen vraagt ook om beweging; je loopt van ruimte naar ruimte. Om dit veilig te kunnen doen hebben we speciale bakjes in ons assortiment. Als u op onderstaande foto klikt vindt u meer informatie hierover.

 

Wilt u meer weten over wat smudgen inhoudt, en hoe de smudgebommen gebruikt kunnen worden? Klik dan op onderstaande foto!