Smudgebommen van dezelfde kwaliteit, maar dan in een kleinere verpakking. Gebruik deze smudgebommen, met gebruik van een vuurvast schaaltje, om je omgeving te zuiveren, intenties en affirmaties te ondersteunen, of 'gewoon' omdat ze zo'n geweldige geur verspreiden. 

Tip!!!

 

In de Zuid-Amerikaanse traditie is 'smudgen' een actieve handeling. Met een rokende stick of smudgebom beweeg je door je omgeving (huis, kantoor) om op deze manier je omgeving te zuiveren, een frisse start te kunnen maken en nieuwe positieve energie toe te voegen. Ramen worden tegen elkaar open gezet om zo de zwaardere energie weg te kunnen laten vloeien en de nieuwe energie binnen te laten stromen. Er kunnen dan ook intenties of affirmaties worden uitgezet. 

Maar het is ook mogelijk om de bommetjes in kleinere stukjes te snijden. Gebruik dan een goed scherp mes en heb een beetje geduld. Maar de kleinere stukjes zijn ook heerlijk om je omgeving een korte energetische boost te geven. De geur blijft echt nog wel even hangen!

Wanneer je het leuk vindt om te variëren met verschillende producten en hun specifieke mogelijkheden, dan zijn deze kleine verpakkingen ideaal! Het geeft je de mogelijkheid om te variëren en voor verschillende doeleinden de smudgebommen in te zetten. Naast bovenstaande smudgebommen hebben we ook een lijn in kleine verpakking waarvan de basis meer uit kruiden bestaat. Door op de foto hiernaast te klikken krijg je deze artikelen te zien.