Deze piramides staan voor de goddelijke symmetrie in ons leven; de verbinding tussen het hemelse en het aardse. De reis die de mens aflegt richting het goddelijke en de punt van de piramide die de energie van het universum, de bron,  uitstraalt naar de wereld. Deze piramides zijn daarom uitstekend te gebruiken om onze intenties en manifestaties kracht bij te zetten.

Deze piramides, bestaande uit hars zoals olibanum en helende kruiden, ruiken dan ook hemels! Ze zitten met vier verpakt in een prachtig doosje, dat door de fraaie afbeelding mooi op een display is te plaatsen. 

Voor wat betreft de rookontwikkeling zijn deze piramides wat milder dan onze smudgebommen, maar zeker sterker dan de wierook. Hierdoor zijn ze een uitstekend middel voor een korte maar diepe meditatie gericht op de verbinding van onze ziel met het universum.

Op de verpakking van deze piramides staat een Mandala afgebeeld; een eeuwenoud geometrisch symbool. Letterlijk vertaald uit het Sanskriet (India) betekent het cirkel of centrum, maar op spiritueel niveau heeft het de betekenis van een magische cirkel of magisch wiel. Dat laatste impliceert beweging en past mooi bij de energie van de piramide. 

Naast deze bijzondere lijn in hebben we nog een lijn waar een mooi klasssiek symbool op staat; 'the Flower of Life'. Beide producten zorgen door hun afwijkende vorm en mooie verpakking voor een gevarieerd assortiment.

Sagrada Madre besteed veel aandacht aan vorm, uiterlijk en verpakking van de artikelen. Niet alleen de producten of ingrediënten zelf vertegenwoordigen een bepaalde energetische waarde; ook zijn sommige verpakkingen voorzien van afbeeldingen die symbool staan voor verbinding, groei, en de connectie met het universum. Op deze manier wordt een mooie complete lijn voor de retail aangeboden. Wilt u weten onder welke voorwaarden deze mooie en bijzondere lijn wordt aangeboden? Klik dan op onderstaande afbeelding voor meer informatie.